Handla online Priligy Generisk i Sverige

Priligy Generisk

En stor andel par står inför ett problem när kvinnan precis har värms upp och mannen redan har kommit till finalen. Sådana situationer är obehagliga och är ett stort hinder för harmoni mellan människor. Den manliga kroppens särdrag är att den starka hälften av mänskligheten kommer till sexuell frisättning mycket snabbare än en kvinna. Ett sådant hinder hindrar paret från att till fullo njuta av sexuell intimitet.

Modern medicin erbjuder den manliga befolkningen inte bara Viagra utan också långvariga läkemedel baserade på Dapoxetin. De hjälper till att förlänga samlag och ger därmed njutning av intim kontakt. Du kan köpa en förlängare (Dapoxetin) utan recept på något öppenvårdspotek eller genom att beställa online.

Priligy Generisk 60mg

Paket Pris Per Pill Besparingar Bonus
60mg x 10 piller
539 kr
54 kr 0 kr - Köp
60mg x 20 piller
1075 kr / 875 kr
44 kr 200 kr + 4 piller Köp
60mg x 30 piller
1628 kr / 1208 kr
40 kr 420 kr + 6 piller Köp
60mg x 60 piller
3213 kr / 2073 kr
35 kr 1140 kr + 8 piller Köp
60mg x 90 piller
4898 kr / 3008 kr
33 kr 1890 kr + 10 piller Köp
60mg x 120 piller
6504 kr / 3864 kr
32 kr 2640 kr + 10 piller Köp
60mg x 180 piller
9743 kr / 5603 kr
31 kr 4140 kr + 10 piller Köp

Förlängningsegenskaper

Förlängaren syftar till att minska känsligheten i glanspenis på grund av de bedövningsmedel som ingår i denna förlängare. Lidokain och bensokain används ofta. Mentol kan fungera som en del av förlängaren, vilket skapar en kylande effekt och sänker känsligheten. Generics är en modern lösning för att förlänga sexuell kontakt.

Generiska förlängningsdroger i form av tabletter och pulver ska användas för tidig utlösning orsakad av nervspänning eller psykisk stress. Läkemedlet syftar till att samtidigt lugna och tona reproduktionssystemet. Den främsta fördelen med förlängaren är att lindra känslomässig stress och hjälpa till att kontrollera upphetsning.

Förlängare (Dapoxetin) hjälper till att förlänga samlag med i genomsnitt 30-40 minuter. Finns i fyra former:

● sprayer;       

● krämer;       

● geler;       

● servetter.       

Dapoxetin anses vara det vanligaste förlängningsmedlet. Förlängning av samlag kan vara nödvändigt för män i alla åldrar. Problemet med tidig utlösning finns hos både unga män och vuxna män.

Snabb utlösning kan orsakas av:

● stress, nervös belastning, trötthet;       

● långvarig avhållsamhet;       

● organismens individuella egenskaper;       

● sjukdomar i reproduktionssystemet, till exempel prostatit;       

● hög känslighet hos penishuvudet.       

Tar drogen

Dapoxetin är den mest populära producenten på läkemedelsmarknaden idag. Det är nödvändigt att ta Dapoxetin 30-50 minuter före det förväntade samlag. Handlingen varar i 4-6 timmar. Öka inte dosen själv. Det rekommenderas att ta Dapoxetin inte mer än 2-3 gånger i veckan.

För att beräkna den mest korrekta dosen av Dapoxetin i förlängaren rekommenderas ett preliminärt samråd med en läkare. Om biverkningar påträffas bör det generiska läkemedlet avbrytas.

Vad behöver du veta innan du använder?

Generiska förlängningsmedel (Dapoxetin) finns i form av en spray, gel, tablett och salva. Om du har ett problem med peniskänslighet bör du välja en längre kräm eller spray. Krämer har en fet bas, så överskottet bör avlägsnas före samlag. Fettet i kompositionen kan inte bara påverka kvinnans känslor utan förstöra kondomens latex.

Sprayer anses vara de mest mångsidiga förlängningarna. Det tar bara 3-5 minuter för generiken att absorbera och agera helt. Geler är vattenbaserade, väl kompatibla med kondom och fungerar på 5-10 minuter.

Dosering av Dapoxetin i förlängaren

Dapoxetin finns i doser på 30 och 60 mg. Den optimala dagliga dosen är 60 mg. Vid behov kan den ökas till 90 mg. Det rekommenderas att ta en tablett dagligen 2-3 timmar före samlag. Matintag påverkar inte absorptionen av det långvariga generiska läkemedlet.

Interaktion med andra droger och alkoholhaltiga drycker

Det rekommenderas inte att ta Prolongator (Dapoxetin) med alkohol, eftersom det finns en risk för mindre effektivitet och risken för biverkningar. Generic är inte kompatibelt med att ta antidepressiva medel. Dapoxetin förlängare ska inte användas av personer med laktosintolerans.

Kontraindikationer för den aktiva komponenten i läkemedlet

Förlängningar är säkra för kroppen och har milda biverkningar. Kontraindikationer inkluderar:

● hjärtproblem;       

● nervstörningar;       

● intolerans mot komponenter;       

● hjärt- och njursvikt;       

● epilepsi;       

● depression.       

Bieffekter

Du kan köpa generiska läkemedel utan recept. För att bestämma dosen av förlängaren med Dapoxetin, med hänsyn till kroppens individuella egenskaper, rekommenderas att du besöker en läkare. Identifierade biverkningar när du tar dapoxetin:

● smärta i vävnader och rygg;       

● migrän;       

● yrsel;       

● dimma i ögonen;       

● dyspeptiska störningar;       

Andfåddhet ;       

● svaghet;       

● hypotoni.       

Överdosering med Dapoxetin

Beroende på doseringen av Dapoxetin är illamående, mörker i ögonen, svimning, tryckstegring, försämring av kroniska sjukdomar, dyspepsi möjliga. Vid biverkningar rekommenderas det att sluta ta Generic Prolongator-tabletterna och söka läkare.

Att hålla generiken hemma

Generiska förlängningar ska hållas utom räckhåll, säkra för barn. Förvaras åtskilt från solljus, på en torr plats, rumstemperatur – 21 grader.

Ansvaret för administrationen och köparen

Förlängare (Dapoxetin) hjälper män att förlänga sexuell kontakt och njuta av intimitet med en partner. Generiska läkemedel är effektiva vid tidig utlösning i samband med psykologiska problem. Läkemedlet hjälper till att öka självförtroendet, skapar endorfinproduktion och ökar testosteronnivåerna i blodet. Dapoxetin anses vara det mest effektiva läkemedlet för att förlänga sexuell njutning hos båda parterna.